Johan
Jureskog
Selection

Klicka på knappen, för att hoppa ned till vårt fina sortiment:

Hamburgare
Hamburgare & BBQ Ribs

Vem vill inte kunna göra "världens bästa burgare"?

Smak har alltid varit viktigt för Johan. Han är smaksäker. Det tog honom till både OS- och VM-guld i matlagning tillsammans med kocklandslaget.
Minns du när Johan reste USA runt på TV3 i jakten på världens bästa burgare? Oj, vad han lärde sig många knep och samtidigt samlade på sig nya smaker.
Väl hemma igen, startade han sin egen hamburgerkedja Jureskogs.
Det blev även att Johan utvecklade en riktigt god hamburgerfärs.
Nu kan vi brassa på gott käk hemma också.
Nu har han vad vi tycker är svart bälte i "burgers".

Några underbara tips delar han med sig av nedan.



Anmäl dig nu, prenumerera på Johans nyhetsbrev!

Prenumerera här!



"SÅ HÄR GRILLAR DU DEN PERFEKTA BURGAREN"

av och med Johan, källa Expressen TV



"Johan har tagit fram sin egen Hamburgerfärs"

se filmen nedan:

Kött från svensk mjölkko

Vi använder noga utvalt kött från svensk mjölkko. Vårt kött kommer från mjölkkor som betat fint gräs från gröna hagar, rört på sig och blivit väl omhändertagna hela sitt liv.
Det vi söker efter är dels den djupa smaken, då korna går utomhus under sommaren. Dels handlar det om respekt för djurens behov av naturligt beteende och även att ta klimathänsyn. Kött från mjölkkor ger 35-50 procent lägre utsläpp av klimatgaser jämfört med specialiserad nötköttsproduktion.
Det är därför det är en favorit hos Johan Jureskog.

6 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA SVENSKT NÖTKÖTT

  1. I Sverige har vi naturligt goda förutsättningar för att föda upp nötkreatur med mycket mark för vallodling och betande djur.

  2. Nötdjuren är motorn i försörjningen av mat i landet och viktiga för vår självförsörjning.

  3. Svenska nötkreatur äter mest gräs och klöver som är viktigt för växtföljden och fångar koldioxid från atmosfären.

  4. Svenska nötdjur kommer från en sund djurhållning vilket innebär att köttet alltid är fritt från hormoner och antibiotika.

  5. Betande nötdjur hjälper till att hålla landskapet öppet och stärker den biologiska mångfalden.

  6. Svenskt nötkött har lägre klimatpåverkan än det kött som importeras.

Läs gärna mer om innehållet i märkningen "Kött från Sverige" via länken  https://svensktkott.se/om-kott/djuruppfodning/varfor-ska-man-valja-svenskt-notkott/.

Här nedanför listar vi vårt fina sortiment:

Hamburgerfärs 450g

KÖTT FRÅN SVENSK MJÖLKKo.

enkelmald för rätt konsistens.

Äntligen kan du tillverka egna hamburgare hemma. En utsökt blandning av svenskt nötkött, den bästa enligt oss. En fetthalt på ca 23% gör det enkelt att skapa en saftig burgare för alla hemmakockar.

  1. Skapa dina hamburgare i önskad vikt genom att skära rakt igenom plasten.

  2. Ta bort plastkanten och forma dem med ett rejält tryck till önskad tjocklek. Gör hamburgaren större än vad du tänker i diameter då den tack vare den höga fetthalten krymper vid tillagning.

  3. Tänk på att färs alltid skall genomstekas.

Ingredienser & Råvaruursprung:

100% Svenskt nötkött Förhållandet mellan kollagen och köttprotein lägre än 15%. Fetthalt lägre än 23%.

Märkning: "Kött från Sverige".

Ursprungsland:

• Född: Sverige
• Uppfödd: Sverige
• Slaktad: Sverige
• Förädlad: Sverige

GTIN/EAN: 7340046082718

Förvaring: Kylvara, + 2 till + 4°C.

Användning: Tänk på att färs alltid skall genomstekas.